Home/Residential/Richmond
Richmond 2017-06-06T15:17:34+00:00

Project Description

Richmond

We were briefed to redesign the ground floor and add a rear extension to this lovely family home. To make the most of the space, we created zoned open plan living, with a small section of wall dividing the living, kitchen and dining areas but maintaining the view from one to another. The bright, clean-line kitchen features solid acrylic units with a corian worktop, and a splash of colour injected through a painted glass splashback. Bi-fold doors were installed to bring the outside in and make the most of the clients’ large garden- we at Morph love light, bright and airy designs.

Design scope

  • Ground floor redesigned
  • Brand new kitchen
  • Large bi-fold doors
  • Engineered wood flooring throughout
  • Bespoke joinery installed
  • Completely redecorated